Интеграционен скрипт Копирайте този код там, където искате да се показва ОРС. Ако се налага, променете височината (height) и ширината (width)
Добре дошли в хотелски комплекс Света гора
Slider

 
 
 
 

 
 
 
 

Добре дошли в
хотелски комплекс СВЕТА ГОРА

Велико Търново – една от емблемите на културния туризъм възниква на три хълма – Царевец, Света гора и Трапезица, покрай които тече река Янтра. В миналото хълмът СВЕТА ГОРА е бил културен и духовен център. Там са били изградени много църкви и манастири. В книжовните школи, намиращи се на хълма са написани много от ръкописите на Търновската книжовна школа.

Света гора е най-големият парк в гр. Велико Търново. Привлича много посетители с изобилието от зеленина-вековни дървета, поляни, чист въздух използван за лечение и разбира се уникалната гледка, която се разкрива към града. Точно на това вълшебно място се намира комплекс “Света гора” възстановителен център, подходящ както за бизнес пътуване, така и за почивка от забързаното ежедневие. Комплексът е разположен до първокласния път София-Варна (Е7720) в непосредствена близост с ВТУ “Св.св.Кирил и Методий” и на 1.5 км от центъра на Велико Търново.

RAYA Garden

Открийте различното и погъделичкайте сетивата си в панорамния ресторант RAYA Garden.

Езеро Света Гора

Вашето място за спорт, отдих и развлечения сред красивата природа на хълм "Света гора".

Винарна Ялово

Винарна Ялово е малка бутикова изба, разположена в полите на Стара планина на юг от Велико Търново.

Парк Мини България

Да обиколим България за 1 час. Това може да се направи в парка Мини-България в гр.Велико Търново.

Спортен център Хемус

Нова зона за спорт, професионални тренировки и почивка във Велико Търново.