Интеграционен скрипт Копирайте този код там, където искате да се показва ОРС. Ако се налага, променете височината (height) и ширината (width)

Спортен комплекс Хемус Спорт

Спортен център "Хемус" е нова зона за спорт, професионални тренировки и почивка във Велико Търново. Спортен център "Хемус" предлага съвременни условия от високо ниво, за развитие  и обучение в спорта, подходящи както за деца, така и за възрастни.

Ако търсите място, където да превърнете свободното време в полезно и здравословно преживяване, в спортен център "Хемус" може да предложи групови спортни занимания,  професионални тренировки в различни спортове, фитнес и магазин. Базата се състои от 6 тенис корта, игрища за падел и скуош. Центърът разполага също така с 3 мултифункционални зали за спортни танци, тенис на маса, класическа йога и флай йога. Посетителите могат да се възползват от модерната фитнес зала с уреди на доказалата се вече марка Technogym.  Игрищата за скуош, падел и залите за йога, спортни танци и фитнес в спортен център "Хемус" са оборудвани с модерни аксесоари и уреди.

Тренировките и обученията по тенис, които спортен център "Хемус" предлага се провеждат от квалифицирани и лицензирани треньори, което гарантира развитие в правилна посока към бъдещи спортни умения и успехи.


"Трябва да вярваш в себе си тогава, когато никой друг не вярва в теб - това веднага те прави победител."
Винъс Уилямс.


Изтегли Ценоразпис Спортен комплекс Хемус