Интеграционен скрипт Копирайте този код там, където искате да се показва ОРС. Ако се налага, променете височината (height) и ширината (width)
Arrow
Arrow
Slider

ДА КАЖЕШ "ДА!" В RAYA

Парк хотел RAYA Garden е красиво и запомнящо се място, подходящо за осъществяване на сватбени събития!

Разположен e до първокласния път София-Варна и на 1.5 км от центъра на Велико Търново с невероятни гледки към Старопрестолния град, със слънце, простор и свежа природа, той е чудесен избор за щастливо семейно начало.

Младоженците избират ресторант RAYA Garden, когато желаят наистина да се посветят на себе си, на близките си и на приятелите си. Сватбеният ден може да бъде със стилно ресторантско празненство или добре аранжиран спектакъл- модерна или ретро вариация на минали традиции с ангажименти, в които последователно се редуват символичните домакинствата на родителите, кумовете и младоженците. Целта е запомнящи се щастливи моменти и приятни изненади за всички.


КОКТЕЙЛ И ПРАЗНИЧНА ЦЕРЕМОНИЯ

Ние от екипа на ресторант RAYA Garden залагаме на традиционния стил и ако се обърнем към класическата българска сватба, ще видим, че така както в дома на младоженците така и в дома на кумовете се организират своеобразни почерпки за добре дошли.

Сервират се дребни сладки и мезета, комбинирани с леки напитки и шампанско за да се съберат близките и приятелите, да се повеселят и да споделят както вълнението си така и притеснението по време на организирането на най-важния ден а именно създаването на – ново семейство!


Коктейлът обединява гостите на едно място и е важен за осъществяването на координацията на сватбената церемония. Неговата лека и неангажираща форма е препоръчителна. Още повече, че в самия сватбен ден се проектират паузи за фотосесии и други лични моменти за младоженците, при които гостите трябва да бъдат ангажирани с нещо.

Коктейлното меню може да се подбере от няколко стандартни варианта или да се състави, съобразено с предпочитанията и бюджета на младоженците.


КОМПЛИМЕНТ КЪМ МЛАДОЖЕНЦИТЕ

Дегустация

Дегустация на менюто в тиха и спокойна обстановка и консултация с главния кулинар

Специална декорация за младоженски апартамент

*Забележка: при запазване на апартамент

 

Преференциални цени:

  • Преференциални цени за организиране на груповa "Off-road" обиколка комбинирана с посещение и дегустация на вина от местни сортове във винарна "Ялово" на роднини и приятели.
  • Преференциални цени за настаняване на гостите на сватбеното тържество.

Контакти

Адрес:
гр. Велико Търново,
хълм Света гора, ПК 630 [карта]

Работно време на ресторант „RAYA Garden”:
всеки ден от 8:00 до 23:00 ч.

За резервации:
моб. тел.: 0896 100 100