Бизнес събития в RAYA GARDEN

Park Hotel RAYA Gardеn е чудесно място за тиймбилдинг, в съчетание с релаксираща почивка. Тук ще се радвате на свежест, прохлада, тишина, чудесен сън и редица удобства.

Панорамният ресторант RAYA Garden разполага с до 160 места и има възможност да бъде използван както за семинарна зала, така и за вашата гала вечер. Оборудван е с висок клас озвучаване и голям видео екран. 

Ресторант RAYA Garden е подходящия ресторант за празнични вечери с музикална програма (предлагаме и дисководещ). Отличава се с пространство, големи тераси, комфорт и дизайн. Допълнително се договаря DJ и музикална програма /която може да бъде и външна услуга/.

СЕМИНАРИ, ОБУЧЕНИЯ, ТИЙМБИЛДИНГИ МОГАТ ДА БЪДАТ В РАЗЛИЧНИ ФОРМАТИ

Конферентна зала в Park Hotel RAYA Garden – общ капацитет от 90 места и разполага с мултимедия, видео екран, флип чарт дъска в комбинация от панорамна гледка към Велико Търново. Тя е в близост до лоби бара, където могат да се организират кафе паузи, брънч, обяд и др.

FISH & BEEF RESTAURANT RAYA GARDEN

През лятото, привлекателно е предложението за изнесени семинари в комбинацията с обяд или пикник. Ресторантът е просторен за до 100 човек. Състои се от 8 броя масивни градински шатри, където може да се организира обяд или кафе пауза и остъклена покрита тераса, където могат да се подредят маси за занимания.
Храненето на обяд може да се организира и като пикник със мезета и риба на жар, приготвяни на място и хапване на открито.

АКТИВНИ ДЕЙНОСТИ И ЗАНИМАНИЯ

СПОРТЕН РИБОЛОВ

Езеро “Света Гора” е една добра алтернатива за извън служебни дейности, осъществяваме турнири по спортен риболов, като улова може да бъде от трофейни екземпляри и запазени видове риба като руска Есетра, Белуга, Веслонос и други.
В състезанието са включени въдици, след турнира поднасяме най-малката уловена риба и най-голямата (до 5кг) риба за вечеря. Цената на заниманието е на човек и в зависимост от броя на участниците.

ИЗЛЕТИ СРЕД ПРИРОДАТА СЪЧЕТАНИ С ДЕГУСТАЦИЯ

Park Hotel RAYA Garden се намира на един от трите емблематични хълма на град Велико Търново – Хълм Света Гора. Обграден от природа и откриващата се гледка на старопрестолния град, локацията е иделна за начало на една Off-road обиколка преминаваща през съобразен маршрут с начало Комплекс Света Гора и пристигащ до с. Ялово. Селото е разположенао в полите на Стара планина на юг от Велико Търново където се намира и бутиковата винарна “Ялово”. Основното производство е настанено в пригодена пристройка, а бивша класна стая е зала за отлежаване на виното в бъчви. Има и предвидено място за дегустации: бар с открита кухня и трапезария, както и просторен озеленен двор. Дегустациите, които предлага са два типа цените са между 35.00 лева и 65.00 лева според зависи от броя на хората и вида на дегустацията.

ПАРК МИНИ БЪЛГАРИЯ

Да обиколите България за един час?

Сега вече е възможно! В паркът «миниБългария» са представени макети в мащаб М 1:25 на забележителности от цяла България.

Намира се в близост до главната забележителност на старопрестолния град Велико Търново – крепостта “Царевец”, точно под Балдуиновата кула. Територията на парка е 12,5 дка. и в нея са представени макетите на най-известните забележителности в България. Сред тях са Храм-паметник “Свети Александър Невски” в гр. София, Народен театър “Иван Вазов” – също в гр. София, Рилски манастир, Бачковски манастир, крепостите и дворците на България, както и много други. В парка на миниатюрите можете да видите развитието на българската държава от римската епоха, започвайки с Амфитеатъра в гр. Пловдив и Акведукта на Филипопол в гр. Пловдив. Продължава с Първото българско царство и Голямата базилика, намиращата в сърцето на тогавашната столица, гр. Плиска и крепостта “Царевец” от Второто българско царство със столица гр. Велико Търново и така до днешно време, стигайки до макетите на пл. “Независимост” в гр. София и Летището в гр. Варна.

СПЕКТАКЪЛЪТ "ЦАРЕВГРАД ТЪРНОВ – ЗВУК И СВЕТЛИНА" – ЕДНА НЕПОВТОРИМА АТРАКЦИЯ НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Крепостта “Царевец” се намира на 3км от комплекс Света Гора.
“Звук и светлина” се излъчва целогодишно, независимо от метеорологичните условия и може да бъде наблюдаван през националните празници и на празниците на града. Идеята за спектакъла е от края на 60-те години на миналия век, когато Общонародният комитет за развитие на Велико Търново организира и планира развитието на старата столица като исторически, културен и туристически център.
Предлагаме настаняване на ВИП – площадката, където се открива запленяваща гледка към крепостта Царевец и хълм Трапезица, разполага със собствено озвучаване, което постига пълния ефект от спектакъла. Цената е на човек и според броя на хората.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност